Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

UNIKATKO SANI, ŠTEFANIJA BADNJEVIĆ S.P.-IVANJKOVCI

UNIKATKO SANI, Štefanija BADNJEVIĆ s.p. Ivanjkovci


Mihalovci 43, 2259 Ivanjkovci
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,UNIKATKO SANI,,

,IZDELAVA UNIKATNIH IZDELKOV,

,UMETNIŠKI IZDELKI, ROČNI IZDELKI,

Štefanija BADNJEVIĆ s.p.-Ivanjkovci


 

Govorimo

O nas


Ob cesti na Svetinje (Mihalovci 43, 2259 Ivanjkovci) deluje podjetnica Štefanija BADNJEVIČ, ki izdeluje spominke vseh vrst ( do koder pač seže človeška domišljija!). V glavnem pa se v njeni bogati zbirki ročnih izdelkov zagotovo kaj najde za priložnostno darilce, ob katerem nihče ne ostane ravnodušen.

Štefka (Štefanija) je tako svoj talent iz otroštva preusmerila v poslovno idejo. Njene unikatne izdelke, v katere je vtkanih, kot pravi, več tisoč nitk dobre volje in ljubezni do ustvarjanja, dobite pri njej doma (vsak dan) ali na različnih sejmih in dogodkih.

Najdete jih kot blagovno znamko UNIKATKO SANI – izdelovanje in prodaja spominkov, Štefanija BADNJEVIĆ s.p.

Unikatni spominki:


Ker so izdelani ročno, resnično noben ni enak drugemu, pri izdelavi pa upoštevamo tudi vaše želje. Izberete lahko barvo, velikost, motiv, kar vam srce poželi, ustvarimo za vas.

Z veseljem naredim tudi po naročilu, zaupajte mi svoje želje,da  jih skupaj uresničimo.

Izdelki so narejeni ročno iz različnih materialov zato tudi unikatni.

Z kvačko in nitjo se izdelujejo najrazličnejši spominki kot so: labodi, košarice, figurice, še posebej znano za naše območje štorklja in grozd. Potem najrazličnejši  prtički kakor tudi večje stvari.

 8 x Zakaj UNIKATKO SANI, Štefanija BADNJEVIĆ s.p.?

 

Med izdelki se najde za vsakega nekaj od otrok do najstarejših za vse priložnosti kot so rojstni dnevi, krst, poroka, obletnica, birma, maturantski plesi itd.

več na strani,….    

Stopite v stik z nami!


Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.