Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ZUPANČIČ DESIGN, GRAFIČNO OBLIKOVANJE, TIMOTEJ ZUPANČIČ S.P.

unikatni poslikani otroski ceveljcki darila za novorojencke ljubljana


Brajnikova 17, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Unikatni poslikani otroški čeveljčki, darila za novorojenčke
ZUPANČIČ DESIGN s.p., smo oblikovalci, ki vam naredimo čevlje po meri predvsem za vaše malčke, seveda pa ustrežemo tudi odraslim. Ideja prihaja od mojih otrok, saj mi je všeč, da nosijo nekaj funky in unikatnega. V naši spletni trgovini (unikatni poslikani otroški čeveljčki, božična darila za najmlajše), si lahko izberete po meri poslikane otroške čevlje, za otroke vseh starosti. Vsi čevlji so pobarvani ročno in z vsestranskimi barvami, kar pomeni da jih lahko ročno brez težav perete. Vedno smo odprti za nove ideje, zato nas le kontaktirajte in nam pošljite svoje zamisli. Čevlje za vas in vaše najmlajše lahko ročno poslikamo in uredimo čisto po vaših željah in vašem okusu!

IŠČETE PRIMERNO DARILO ZA VAŠE OTROKE ALI PRIJATELJE? KAJ JIM LAHKO PODARITE LEPŠEGA KOT EDINSTVEN IZDELEK, KI ODRAŽA NJIH IN NJIHOVO OSEBNOST?

ZUPANČIČ DESIGN smo pravi naslov za vas! Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite prekrasno unikatno božično, novoletno ali rojstnodnevno darilo za vaše najbližje!   

Zakaj izbrati prav nas?
Unikatni, ročno poslikani čeveljčki za male in velike otroke. Upoštevamo tudi vaše želje in zamisli! Ne odlašajte, se že veselimo sodelovanja z vami! Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličite na našo telefonsko številko. Ne spreglejte naše spletne strani in ponudbe!

Unikatni poslikani otroški čeveljčki, darila za novorojenčke - www.preciouslittlefeet.si


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.