Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

STROJNA GRADBENA DELA, MATEJ CILENŠEK S.P.

urejanje okolice izkopi za kanalizacije avtovleka prevozi s kiper kamionom celje zalec prebold


Kaplja vas 15A, 3312 Prebold
...... Prikaži tel

Urejanje okolice, izkopi za kanalizacije, avtovleka, prevozi s kiper kamionom, Celje, Žalec
V podjetju Strojna gradbena dela, Matej Cilenšek s.p. se ukvarjamo z gradbenimi deli, kot je urejanje oklice in izkopi za kanalizacije, vodovodne inštalacije, izkop gradbene jame in druga zemeljska pripravljalna dela. Poleg tega nudimo tudi avtovleko in prevoze s kiper kamionom.

Delo opravimo hitro, kakovostno, v dogovorjenem roku in po ugodni ceni. Našo ekipo sestavljajo strokovno usposobljeni sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami pri izvedbi zemeljskih del. Do strank smo vedno prijazni in upoštevamo njihove potrebe in želje. Strankam smo vedno pripravljeni svetovati in jim pomagati pri izbiri najbolj ugodne rešitve, ki ustreza njihovim željam.

Pri izvedbi gradbenih in zemeljskih del smo zelo pozorni na varnost, zato uporabljamo sodobno varnostno opremo in upoštevamo pravila za varnost pri delu.

Nudimo vam urejanje dvorišča in ostale okolice vaše hiše, poslovne stavbe ali gostinskega lokala. Delo opravimo hitro in kakovostno. Po končanem delu vedno pospravimo za sabo in ne puščamo nereda.

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličite na 041 856 447 ali nam pišite na krk.maja@gmail.com.

Poleg tega za vas opravimo različne prevoze s kiper kamionom. Kiper prevoze opravimo po celotni Sloveniji.

Če potebujete avtovleko, pokličite na 041 856 447 in poskrbeli bomo za varen prevoz vašega avtomobila.

Urejanje okolice, izkopi za kanalizacije, avtovleka, prevozi s kiper kamionom, Celje, Žalec - Strojna gradbena dela, Matej Cilenšek s.p.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.