Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

CELAREC & CO., DRUŽBA ZA STORITVE, D.N.O., HORJUL

Vakuumsko globinsko impregniranje lesa, smrekovi koli, smrekovi stebri


Butajnova 39, 1354 Horjul
...... Prikaži tel

Vakuumsko impregniranje lesa, smrekovi koli, smrekovi stebri

Podjetje CELAREC & CO., družba za storitve, d.n.o., Horjul nudi vakuumsko impregniranje lesa, smrekove okroglice, smrekove stebre, kole, rante in late, smrekove tlakovce, smrekove klopi in klopce...

Vakuumsko impregniran les je primeren za zunanjo rabo, izpostavljen stalnemu stiku s prstjo, tekočo ali slano vodo. Zaščiten je pred škodljivimi vplivi vode in lesnimi škodljivci. Uporablja se za izdelavo lesenih ograj, škarp, vinogradniških kolov, lesenih tlakovcev, klopi in ostale vrtne garniture. Pogosto se uporablja v gradbeništvu za nosilne elemente lesenih konstrukcij in povsod, kjer se potrebujejo leseni stebri, koli in okroglice, ki so zaščiteni pred vodo.

Zaščita z vakuumsko impregnacijo je trajna, okolju prijazna in podvoji ali potroji življenjsko dobo lesa. Tako zaščiten les ne potrebuje nadaljnjega vzdrževanja.

Za naročnika KPL Ljubljana smo z impregniranimi smrekovimi hlodi uredili pešpoti in utrdili brežine.

Za naročnika ZOO Ljubljana pa smo postavili ograde za medvede, volkove in geparde.

Več slik naših projektov si lahko ogledate v zavihku Galerija.

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE NA GSM: 031/239-088 ali nam pišite na mail: info@celarec.si

Dvignjene grede za vrtnarjenje

Poleg ostalih storitev in izdelkov nudimo tudi izdelavo dvignjenih gred za vrtnarjenje. Grede so izdelane iz vakuumsko impregniranega smrekovega lesa.

Vakuumsko impregniranje lesa, smrekovi koli, smrekovi stebri 009

Vakuumsko impregniranje lesa, smrekovi koli, smrekovi stebri - CELAREC & CO., družba za storitve, d.n.o., HorjulZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.