Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

TAPI TALNE OBLOGE, STORITVE, INŽENIRING, TRGOVINA, D.O.O.

vinilne talne obloge talne obloge vseh vrst kisovec


Brovniško naselje 7, 1412 Kisovec
...... Prikaži tel
Prikaži web

Vinilne talne obloge, talne obloge vseh vrst
TAPI TALNE OBLOGE d.o.o. smo podjetje, ki je z vami že več kot 25 let. Leta 1990 smo odprli našo trgovino talnih oblog Tapi. Na našo jubilejno obletnico leta 2015 smo se odločili, da za vaše potrebe ponovno odpremo razstavni salon talnih oblog Tapi v Kisovcu. V vsem tem pretečenem času smo si nabrali ogromno izkušenj na področju opremljanja prostorov s talnimi oblogami in na podlagi tega ste lahko prepričani, da imamo za vaša tla pripravljenih veliko kreativnih in cenovno ugodnih rešitev. Glede na to, da z vzorcem, barvo, materialom talne obloge dodobra vplivamo na izgled prostora, moramo sprejeti pravilno odločitev pri izbiri talne obloge. Ta odločitev bo vplivala na to, da se boste v prostoru počutili resnično prijetno in udobno. Mi smo pravi naslov za pomoč pri tej odločitvi, saj smo vam ob izbiri materiala pripravljeni nuditi svetovanje s kreativnimi rešitvami za opremljanje vaših tal. V našem razstavnem salonu vam ponujamo širok nabor kakovostnih talnih oblog vseh vrst. Obiščite nas in si našo ponudbo oglejte na lastne oči. Nudimo vam dobavo in kvalitetno vgradnjo talnih oblog, po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi najdete:
Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše telefonske številke. Seveda pa bomo najbolj veseli vašega obiska, z velikim veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš dom. Ne spreglejte naše ponudbe!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.