Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VINSKA KLET IN REPNICA NAJGER, ALJOŠKA NAJGER RUNTAS-BIZELJSKO

vinska klet in repnica najger aljoska najger runtas bizeljsko bizeljsko


Brezovica na Bizeljskem 32, 8259 BIZELJSKO
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,Vinska Klet in Repnica Najger,,

ALJOŠKA NAJGER RUNTAS-Bizeljsko

O nas

V naši vinski kleti Repnica imamo dolgoletne izkušnje na področju vinarstva. Pri nas lahko kupite kvalitetna buteljčna vina z vinorodnega okoliša Bizeljsko. V kleti oz. t.i. Repnici vam nudimo tudi degustacijo vin in vinsko svetovanje.

Za vse informacije nas pokličite na telefon, da se dogovorimo za obisk naše Kleti Repnica. Prodaja buteljčnih vin, ogled kleti Repnica Bizeljsko so kleti v pesku, ki jih uporabljamo za hrambo in staranje odličnih vin.

V naših repnicah lahko doživite čudovite trenutke v naši družbi. Na naši kmetiji vam ponujamo poleg ogleda repnic odlična vina, domače dobrote, kot so narezki in prigrizki, domača žganja ter likerje.

Vinska klet in repnica Najger Bizeljsko nudi:

Obstajajo jame, skopane v kremenčevem pesku, ki ga je na območju Bizeljskega pred milijoni let naplavilo Panonsko morje. Že pred dvesto leti so te jame uporabljali izključno za shranjevanje poljskih pridelkov.

Na Bizeljskem, na vrhu vasice Brezovica, se nahaja repnica Najger, ki jo mnogi uvrščajo med najlepše repnice. Iz nekoč majhne luknje, ki so jo začeli kopati že v 19. stoletju, danes stoji ena izmed največjih jam. Prvi prostor te repnice osupne vsakega obiskovalca. V čudoviti naravni stropni freski se z nekaj domišljije vidi najrazličnejše motive.

V drugem delu repnice je prostor za shranjevanje odprtih vin, kjer se odvijajo tudi degustacije domače žlahtne kapljice – rdečega in belega bizeljčana, rumenega muškata, modre frankinje, barrique-modra frankinja, sivega pinota ter laškega rizlinga. Gospodinja gostom ponudi sirove plošče, domače narezke in domači kruh.

Zadnji, tretji prostor Najgerjeve repnice, je namenjen zorenju vina v buteljkah, v četrtem, najglobljem in nazadnje izkopanem predelu, ki ima konstantno temperaturo in vlago, pa hranijo barrique.

Če se želite po ogledu repnice še malo zadržati in zabavati pri nas, pa imamo za to namenjen prostor s sedišči za 50 ljudi. Vabimo vas, da nas obiščete in se o vsem tem prepričate na lastne oči.

Repnice so posebnost tega dela sveta.

Razpoznavnost repnice Najger je naravno poslikan strop v prvem prostoru.

V repnici vam bodo ponudili domače vino in domače dobrote, kot so:

Zakaj obiskati ravno nas?

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.