Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VITATERM TRGOVINA IN STORITVE D.O.O.

vitaterm d o o prodaja in montaza klimatskih naprav in toplotnih crpalk ivancna gorica


Stanetova ulica 10 10, 1295 Ivančna Gorica
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

V podjetju Vitaterm iz Ivančne Gorice smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje in distribucije klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte. Naše poslanstvo je naročnikom zagotoviti celovito podporo v fazi iskanja rešitev, odločanja in implementacije ter vzdrževanja HVAC sistemov. Za naše naročnike smo v prodajni program vključili priznane in na trgu preverjene znamke ponudnikov HVAC (heating, ventilation and air conditionning) sistemov, saj je naš cilj naročnikom zagotoviti najoptimalnejšo, kvalitetno in dolgoročno rešitev. Smo pooblaščeni uvoznik za klimatske naprave in toplotne črpalke SINCLAIR ter distributer za klimatske naprave SHARP ter prezračevalne naprave in rekuperacijske enote proizvajalca DANTHERM. Z našim znanjem pomagamo kupcem do kvalitetnih in ekonomičnih rešitev, zato se držimo načela "Vaše dobro počutje jenaša skrb". Potrebe kupca so za nas zelo pomembne, saj z njihovo pomočjo prenašamo informacije do proizvajalca, s katerim smo neprestano v kontaktu. Našo opremo dobavljamo monterjem in največjim specializiranim trgovskim centrom po celi Sloveniji.

Klimatske naprave

Klimatske naprave niso več razkošje ali prestiž, temveč postajajo nepogrešljiv del vsakega prostora. Velika vročina vpliva na splošno telesno počutje in zmanjša telesne in psihične sposobnosti. Tako poleti kot pozimi je ugodna klima v prostoru ključni dejavnik prijetnega in zdravega bivanja.

Toplotne črpalke

V odgovor vedno večjim zahtevam po učinkoviti rabi energije, stalni rasti cen energentov na svetovnem trgu ter učinkov klimatskih sprememb, smo za vaš dom pripravili sodobno rešitev vrhunskih proizvajalcev toplotnih črpalk Ochsner in Sinclair.

Prezračevanje Dobra kvaliteta zraka v vašem domu omogoča družini dobro počutje in zdravo bivalno okolje. Prezračevanje vašega doma je izredno pomembno, saj sodobne hiše postajajo vse bolj zrakotesne. Ob neprimerni stopnji vlažnosti znotraj doma je lahko ogroženo vaše zdravje in zdravje vaše družine in prav tako lahko nastane škoda na pohištvu.  

Prezračevanje Dantherm

Dantherm izdelki za prezračevanje doma predstavljajo rešitev mehanskega prezračevanja, saj dosegajo vse najnovejše zahteve in standarde o rabi energije. Tako so izdelki visoko učinkoviti in ustvarjajo zdravo in prijetno notranje okolje v vašem domu. So popolna rešitev za vse novogradnje in obstoječe stavbe, saj lahko pozabite na skrbi o prezračevanju vašega doma. Vir https://www.vita-term.si/Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.