Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VMD GRADBENIŠTVO D.O.O.-LJUBLJANA-POLJE

VMD gradbeništvo d.o.o. LJUBLJANA POLJE


Cesta v Zajčjo dobravo 15A, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,ADAPTACIJA KOPALNIC,,

ADAPTACIJA STANOVANJ, POSLOVNIH PROSTOROV

VMD gradbeništvo d.o.o.-LJUBLJANA-POLJE 

 

 

Govorimo

  

O nas

 

 

V PODJETJU VMD GRADBENIŠTVO D.O.O. smo združili svoje znanje in bogate izkušnje, tako da vam nudimo vse storitve adaptacij, vse na enem mestu.

Priprava na tovrstna dela je lahko prav toliko zamudna kot sama izvedba. Zato smo ustanovili podjetje, kjer smo lahko združili svoje znanje in izkušnje – vse na enem mestu, kjer nudimo široko paleto storitev obnove prostorov.

Od manjših rušitvenih in zidarskih del, zasteklitve, keramičarska dela, mizarske storitve do inštalacijskih del in še več. Pri nam lahko izberete posamezno storitev ali pa nam prepustite celotno prenovo v naših rokah.

Seveda se zavedamo kakšen kritičen dejavnik je cena materialov, zato smo nekaj kvalitetnih, inovativnih in zanimivih proizvajalcev začeli uvažati kar sami. Le tako smo lahko omogočili najkonkurenčnejšo ceno izdelkov – in s tem cenejšo prenovo vašega stanovanja. Vabimo vas, da pogosto spremljate naše spletne strani kjer pogosto dodajamo zanimive aktualne izdelke, ki so primerni za prenovo vašega stanovanja.

Vi poznate svoje želje, mi pa se spoznamo na svoje delo. Če nam boste zaupali, bomo zagotovo skupaj našli rešitev, kako ugodno, kvalitetno in hitro priti do popolne prerojene podobe vaših prostorov, ki vam bodo še dolga leta v zadovoljstvo.

Če se zanimate za kaj drugega, nas pokličite ali pa preko kontaktnega obrazca pustite sporočilo – vedno smo pripravljeni na pogovor!

 

STORITVE:

 

 

 

Prenova stanovanja v sodoben bivalni prostor

Prenova stanovanja je potrebna, ko se v stanovanju ne počutite več dobro, če ga želite oddati ali prodati, skrajni čas pa je, ko že začne tudi razpadati. Kontaktirajte adaptacije VMD, kjer vam bomo z veseljem pomagali, ne glede na to ali gre za obsežno prenovo stanovanja v bloku ali manjša adaptacijska dela zgolj enega prostora. Da se boste lažje prepričali o naši sposobnosti, vam lahko pokažemo že opravljene prenove stanovanj v Ljubljani in drugih krajih, po ogledu stanja v stanovanju samem pa znamo zelo natančno oceniti tudi, kako dolgo bi trajala izvedba in koliko bi stala.

Obnova kopalnice je lahko izčrpajoča in dolgotrajna, ampak ne, če izberete prave izvajalce. Ne glede na to, ali potrebujete celovito obnovo kopalnice v stanovanju ali zgolj eno od izbranih storitev, ki jih ponujamo pri adaptacijah VMD, smo tu za vas, da vam pomagamo. Zaupajte nam, da bo za vas ugodna in preprosta tudi sicer težka obnova kopalnice. Stroški, se določijo že takoj po ogledu stanja in popisu nujnih del. Upoštevajoč vse vaše želje, se trudimo poiskati ugodne rešitve, tako da je cena prenove kopalnice sprejemljiva za vas.

Cena obnove kopalnice je odvisna od vaših potreb in želja ter stanja vaše trenutne kopalnice. Je potrebno menjati zgolj radiator, ali želite da je obnova kopalnice celovita? Ceno obnove kopalnice določimo po brezplačnem ogledu in pogovoru z vami o vaših želja ter izbiri materialov. Obljubljamo vam, da je cena obnove kopalnice pri nas vedno konkurenčna, glede na vrsto storitev, ki jih nudimo v vseh fazah obnove kopalnice, pa zelo ugodna. Pomembno je, da je obnova stare kopalnice narejena strokovno. Predvsem pa se morate zavedati, da je obnova kopalnice investicija. Če boste investirali kvalitetno, bo obnova kopalnice narejena tako, da z njo še lep čas ne boste imeli dodatnih stroškov.

Zakaj se sploh odločiti za adaptacijo poslovnega prostora? Odgovor je preprost, namreč prenova poslovnih prostorov blagodejno vpliva na stranke, ki vstopijo v nov in svež prostor kjer se počutijo dobro.
Pri nas adaptacija poslovnega prostora preprosto pomeni, da vam naredimo celotno prenovo poslovnih prostorov ali drugače imenovano obnovo na ključ. Vse več strank pa se odloča tudi za delno prenovo ali osvežitev poslovnih prostorov kot je na primer adaptacija parketa. Adaptacija poslovnega prostora obsega vsa dela, ki so potrebna za kvalitetno prenovo.

 

Adaptacija poslovnega prostora

 

 

 

Naša prednost, ki nas pri adaptaciji poslovnega prostora loči od konkurence je naša vsestranskost. Trudimo se, da za naročnika lahko izvedemo vsa dela, ki so potrebna v sklopu prenova poslovnih prostorov, ne glede na naravo dela. Če tudi se boste odločili le za adaptacija parketa bomo delo izvedli hitro in učinkovito, saj se zavedamo kako pomembni so roki.

Za nami so dolgoletne izkušnje tako na področju prenove poslovnih prostorov in stanovanj ter adaptacije kopalnic.

Zato nam zaupajte in ne bo vam žal, saj pri nas velja načelo če je na koncu zadovoljen naročnik, bomo zadovoljni tudi mi, kot izvajalci.

 

 

8 x Zakaj izbrat ravno nas?

 

 

 

več na strani,….

 

 

Stopite v stik z nami!

 

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.