Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VODOVODNE, PLINSKE IN SANITARNE INŠTALACIJE, BORIS MARJANOVIC S.P.

Vodovodne plinske sanitarne instalacije maribor maribor


Limbuška cesta 54A, 2000 Maribor
...... Prikaži tel

Vodovodne, plinske, sanitarne inštalacije, Maribor

V podjetju VODOVODNE, PLINSKE IN SANITARNE INŠTALACIJE, BORIS MARJANOVIC s.p nudimo kakovostne in strokovne storitve s podrocja vodovodnih, plinskih in sanitarnih inštalacij.

Pred izvedbo del se s stranki nudimo strokovno svetovanje, ki je plod našega znanja in izkušenj  in ji pomagamo najti najbolj ustrezno rešitev glede na njene želje in potrebe. Našo ekipo sestavljajo sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami z vodoinštalaterstvom. Med izvedbo del smo fleksibilni in vedno poskušamo zadovoljiti želje in potrebe stranke.

Zavedamo se, da je za dolgo življenjsko dobo napeljav potrebna strokovna izvedba del in raba zanesljivih in kakovostnih materialov, zato našim strankam zagotavljamo oboje.

Za dodatne informacije o naših storitvah nas poklicite na: 031 517 518 ali nam pišite na: booris.marjanovic@gmail.com.

Vodovodne inštalacije:
Ogrevalne inštalacije:
Plinske inštalacije:
Prezracevanje:
Klima:

Obnova, sanacija kopalnic

Izvedemo adaptacijo kopalnice tudi po vašem projektu in izrisu. Poleg obicajnih del pri adaptaciji kopalnice (vodoinštalaterska, zidarska, elektricarska, keramicarska, slikopleskarska...), nudimo tudi naslednje rešitve in izvedbo:

Kopalnica pred in po adaptaciji.

 

Slikopleskarstvo

Za vas opravimo razlicna slikopleskarska dela. Delo opravimo hitro, kakovostno in v dogovorjenem roku. Po opravljenem delu vedno pospravimo za seboj in ne pušcamo nereda.

Nudimo:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.