Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

A - LES, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

vrhunske kuhinje po narocilu moderne kuhinje po narocilu sencur


Mlakarjeva ulica 90, 4208 Šenčur
...... Prikaži tel
Prikaži web

Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu
A-Les Dom Kuhinj
Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu, nemške kuhinje, ... vse to in še več vam nudi podjetje Dom Kuhinj A-les d.o.o.! Vrhunske kuhinje – prenova in načrtovanje kuhinje    Včasih ne vemo, kaj bi radi, in zato potrebujemo pomoč nekoga, da nam najde odgovore. Naši mojstri iz A-lesa lahko pridejo na vaš dom ter vam pomagajo najti pot do vaše vrhunske kuhinje. Uporabljamo namreč 3D program, s pomočjo katerega vam bomo prikazali načrtovani prostor, zapolnjen z izbranimi elementi iz našega programa. Kuhinjo prilagodimo po merah prostora – za naše cenjene stranke najdemo rešitve tudi za manjše prostore ali prostore nadstandardnih oblik. Morda pa točno veste, česa si želite, a tega ne znate ubesediti. Pri oblikovanju in izdelavi nas zato vodi naše osnovno načelo, to je prilagodljivost željam naših kupcev ter poudarjena skrb za kvaliteto pohištva. Naši oblikovalci so v prvi vrsti svetovalci. Prisluhnejo vam in vaše želje upoštevajo pri zasnovi popolne sodobne  kuhinje po vašem okusu. Naj bo načrtovanje kuhinje kreativni proces in »naloga« ki se je bomo skupaj z vami lotili z veseljem. Opcija je tudi: namesto nove, prenova kuhinje.

Vrhunske nemške kuhinje
Vrhunske sodobne nemške kuhinje lahko izbirate med kakovostnimi proizvajalci. Omogočamo vam akcije, popuste in odprodajo kuhinjske opreme. Nemške kuhinje  so prepoznavne po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij.Nemške kuhinje vedno prepoznajo potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustrežejo. Nemške kuhinje vedno na prvo mesto dajejo kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Vrhunske nemške kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem dizajnu, s pomočjo katerega lahko kot vaš načrtovalec kuhinje vedno najdemo edinstvene rešitve, kar pomeni, da vašo sanjsko kuhinjo narišemo do milimetra natančno. Vrhunske nemške kuhinje so pojem čiste kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje… V srcu vašega doma, vaši kuhinji. Vrhunske kuhinje po naročilu

Naše vrhunske kuhinje po naročilu so enostavnih linij in se dobro vključujejo  v moderne, a tudi bolj klasične koncepte opremljanja. Naše sodobne vrhunske kuhinje vas nagovarjajo, da jih obogatite z dodatki po vaši izbiri – posebno obdelanim steklom, inox ali alu dodatki, izbranimi ročaji ali zgolj z vam ljubo dekorativno keramiko. Na videz enostavna kuhinje, a v resnici bogate in tople. Njihovo zgodbo zaokrožijo skrbno izbrani ročaji in stekla v vitrinah. Pestrost izbire, izvirna oblika nape, različne kombinacije klasičnih ali elementov z dvižnimi vrati ter ravnih ali zaokroženih polic nam omogočajo, da vrhunske kuhinje iz naše ponudbe prilagodimo vsem prostorom. V našo raznoliko ponudbo torej spadajo vrhunske kuhinje in jedilnice, ravno tako moderne sedežne garniture, nudimo tudi pohištvo za spalnice. Ponudba podjetja A-les d.o.o.:
Vrhunske kuhinje po naročilu, moderne kuhinje po naročilu


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.