Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VRTNARSTVO ANDREJ ŠINK S.P.-MENGEŠ

vrtnarstvo andrej sink s p menges menges


Glasbilarska ulica 5, 1234 Mengeš
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,Vrtnarstvo, ,,polaganje trave, ureditev in obnova vrtov, obrezovanje drevja, vrtnarstvo,,

Andrej Šink s.p.-Mengeš

O nas

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z gotovostjo trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

Vrtnarstvo Andrej Šink s.p.-Mengeš, smo podjetje, ki se ukvarja z vzgojo vseh vrst okrasnih rastlin in s celostno ureditvijo ter vzdrževanjem vaše okolice doma ali poslovnega objekta.

Imamo strokovno usposobljeno ekipo, ki ustreže še tako zahtevni želji. Združujemo sodobne trende in tradicijo pri načrtovanju ter urejanju vašega doma. Veliko pozornost polagamo na kvaliteto naših sadik, na strokovnost naših sodelavcev in prijazno okolje za naše kupce.

Naša vizija je izpeljana v tej smeri, da naročniki del dobite pri enem izvajalcu vse kar potrebuje in s tem prihranite veliko truda in dragocenega časa z iskanjem izvajalcev, kar pomeni, da imate seveda tudi manj stroškov.

Nudimo vam:

UREDITEV IN OBNOVITEV VRTOV IN JAVNIH POVRŠIN

Ste se odločili prenoviti vaš vrt? Naj vaša hiša ali vikend dobita nov izgled? Je potrebno park pred večstanovanjskim objektom kjer živite urediti? Veste, da je rastlinska senca hladnejša od vseh ostalih?

So sobne rastline v vašem podjetju prepuščene same sebi? Si želite jesti zdravo in pobirati vrtnine iz lastnega zelenjavnega vrta? Želite imeti vsakodnevna zelišča pri roki?

Pomagamo vam pri zasaditvi ali pa pri delni prenovi vrta. V kolikor želite odstraniti nekaj dreves in dodati kakšno rastlino ali cvetlično gredo za poživitev izgleda, smo za to pravi naslov.

Želite ureditev vašega vrta? Izpolnite POVPRAŠEVANJE

Pri obnovi vrta smo z vami od načrtovanja do izvedbe in nato pri vzdrževanju vašega novega vrta.

Ureditev vrta zajema sledeče storitve:

Naj vaša hiša ali vikend dobita nov izgled?

Ste se odločili prenoviti vaš vrt? Naj vaša hiša ali vikend dobita nov izgled? Je potrebno park pred večstanovanjskim objektom kjer živite urediti? Veste, da je rastlinska senca hladnejša od vseh ostalih? So sobne rastline v vašem podjetju prepuščene same sebi? Si želite jesti zdravo in pobirati vrtnine iz lastnega zelenjavnega vrta? Želite imeti vsakodnevna zelišča pri roki?

POTREBUJTE POMOČ PRI VRTNIH OPRAVILIH? MOGOČE LE UČNO URO, DA BOSTE NADALJEVALI SAMI?

MI smo pravi naslov za vas! Naj bo vaš vrt v odlični kondiciji, da se bo vsa družina v njem dobro počutila. Kontaktirajte nas že danes!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca ali naše telefonske številke. Prav tako pa ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in skupaj z vami prišli do najboljše rešitve za vas in vaš vrt.

8x zakaj izbrati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natančnost,
  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvečanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.

Specializirani smo tako za ureditev zasebnih vrtov in zelenic kot za urejanje okolice poslovnih prostorov.

Strokovno znanje in izkušnje ter ljubezen do okrasnih rastlin so naše prednosti, urejen vrt in zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.