Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VRTNARSTVO HLEBEC - SIMON HLEBEC S.P.-Vrhnika

vrtnarstvo hlebec simon hlebec s p vrhnika vrhnika


Ob potoku 20, 1360 Vrhnika
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,VRTNARSTVO HLEBEC,,

SIMON HLEBEC S.P.-Vrhnika

  Naše dejavnosti so vrtnarstvo, načrtovanje in urejanje parkov in vrtov ter drevesnica. Vzgajamo tudi sadike biološke zelenjave. Možna dobava večjih količin kvalitetne zemlje za vaše vrtove. Smo partner Lyoness-a.   Oglejte si našo ponudbo in nas obiščite v prodajalni na vrtnariji, kjer vam je na voljo bogata izbira sadik zelenjave in cvetja. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri in negi rastlin. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/vrtnarstvo-hlebec-vrhnika_1-300x242.jpg Na temeljih tradicije vrtnarije Pr’Primc se ukvarjamo z lastno proizvodnjo rastlin in urejanjem vrtov.  

Vrtnarstvo, drevesnica Hlebec Vrhnika nudi:

vzdrževanje vrtov, – setev in polaganje travne ruše, – načrtovanje vrtov, – izvajanje zasaditev, – balkonsko cvetje (bršljanke, pelargonije, surfinije, …),… – enoletnice, – trajnice, – sadike za žive meje, – okrasna drevesa, – grmovnice, – iglavce, – listavce,…  

Vrtnarstvo

Vzgoja se vrši v sodobno opremljenih rastlinjakih na  pokritih površin in na zunanjih površin. Proizvodnja in proizvodni program na vrtnariji temelji na vsakoletnih posodobitvah, povečanju tehničnih zmogljivosti in nenehnemu prilagajanju potreb kupcem. V sklopu vrtnarije imamo tudi prodajni prostor, kjer prodajamo vse, kar sami vzgojimo in tudi tuje proizvode s področja vrtnarstva. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in negi rastlin. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/vrtnarstvo-hlebec-vrhnika_2-300x188.jpg

Vzdrževanje okolja

Izvajamo načrtovanje, urejanje, zasaditve zunanjih površin poslovnih in zasebnih objektov, zelenic, cvetličnih gred, košnja in vzdrževanje nogometnih igrišč. Skupina za vzdrževanje okolja vam uredi okolico vaše poslovne stavbe ali okolico stanovanjske hiše. Za vas opravimo razne zasaditve, košnjo, obrezovanja, izdelava novih ali sanacija starih zelenic.   Poslovna enota Drevesnica Frtica (tel.: 01 775 60 20), Drenov Grič. Drevesnica se nahaja ob regionalni cesti Brezovica – Vrhnika. Smo član GIZ-a – profesionalne vrtnarske družbe.  
 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/vrtnarstvo-hlebec-vrhnika_3-300x200.jpg

več na strani,….  

 

KONTAKT

gsm.: 041 624 817

E-pošta: vrtnarstvo.hlebec@siol.net

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte.

http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/vrtnarstvo-hlebec-vrhnika_4-300x215.jpg

Pokličete pa lahko tudi na 041 624 817 in dobili boste odgovor na vsa vaša vprašanja.

 

Z veseljem vam bomo pomagali!

 Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.