Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VRTNARSTVO IN UREJANJE OKOLICE, PRO HORTO D.O.O.-LJUBLJANA-ČRNUČE

vrtnarstvo in urejanje okolice pro horto d o o ljubljana crnuce ljubljana crnuce


Suhadolčanova ulica 6, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web


 ,,Vrtnarstvo in urejanje okolice,,

PRO HORTO d.o.o.-LJUBLJANA-ČRNUČE

O nas  

Podjetje Pro horto Strgar se z urejanjem vrtov in parkov ukvarja že več kot 40 let. Izhaja iz družinskega podjetja, ki ga leta 1968 ustanovil Jože Strgar.

Naše poslovno vodilo je združitev družinske tradicije in kakovosti s sodobnimi usmeritvami ter izvirnim snovanjem idejnih in izvedbenih rešitev za oblikovanje odprtega prostora: vrta, parka, zabavišča, okolice poslovnega prostora ali rekreacijske površine.

Naša osnovna dejavnost je urejanje odprtega prostora (oblikovanje in urejanje vrtov in parkov), ki se prične z zamislijo, nadaljuje z izvedbo in konča pri redni oskrbi.

V okviru podjetja delujeta tudi drevesnica in vrtni center, kjer gojimo in prodajamo rastline, ki so prilagojene našim podnebnim razmeram.

Naša storitev

PONUDBA, VRTNI CENTER, TRGOVINA, DREVESNICA, NAJEM RASTLIN, UREJANJE OKOLICE, NOVICE, GALERIJE, REFERENCE,…SVETOVANJE, NAČRTOVANJE, IZVEDBA, OSKRBA,…   

UREJANJE OKOLICE
V našem vrtnem centru imamo na voljo tudi večja drevesa in grmovnice.

Veliko rastlin pridelamo sami, nekaj pa jih tudi uvozimo iz

preverjenih evropskih drevesnic, s katerimi sodelujemo že vrsto let.

Zakaj izbrati rastline za Vaš vrt prav v našem vrtnem centru?

Skrbimo, da imamo v izboru tudi veliko neobičajnih grmovnic in dreves, za posebne želje se tudi potrudimo in poiščemo rastline pri naših evropskih dobaviteljih.

V vrtnem centru vam ob izbiri rastlin tudi brezplačno

svetujemo o načinu posaditve in njihove oskrbe.

Seznam sadnega drevja in vrtnic:

Ker so rastline živ organizem, garancijo na prijem rastlin nudimo le za sadike, ki so jih

posadili naši vrtnarji in jih vzdrževali eno rasno sezono. Stranke prosimo, da ob nakupu rastlino

pregledajo in se s strokovno osebo v vrtnem centru posvetujejo, kakšne rastne razmere

in kakšno oskrbo izbrane rastline potrebuje. Za rastline, ki odmrejo zaradi neustrezne posaditve,

mehanskih poškodb,

zunanjih vremenskih vplivov ali neustrezne oskrbe ne moremo prevzeti odgovornosti.

Reklamacije upoštevamo le ob predložitvi računa.

Svetovanje

Za brezplačno svetovanje o ureditvi vrta pa se lahko prijavite tudi v našem vrtnem centru po predhodnem dogovoru s krajinskim arhitektom. Na podlagi prinešenih fotografij in skice, vam bo krajinski arhitekt svetoval in tudi pokazal rastline, ki jih predlaga.

Svetovanje na terenu in v vrtnem centru je primerno za ureditve novih manjših gred ali delov že obstoječega vrta, za nove vrtove in večje posege v vrt, pa predlagamo bolj temeljit premislek in izdelavo načrta zasaditve.

Zakaj izbrati prav naše podjetje za svetovanje pri ureditev vrta:

Ker Vam pri nas svetujejo krajinski arhitekti s praktičnimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kakšen bo čez 5, 10 ali več let. To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Za svetovanje nas pokličite na telefon: 01 561 20 89 ali e-pošta: info@pro-horto.si. 

Oglasila se Vam bo gospa Nataša Mihelič, diplomirana agronomka, ki bo posredovala Vaše želje našima krajinskima arhitektoma: gos. Eva Strgar in g. Andrej Strgar.

Mi znamo ?

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Vrt je živa stvar in mi vemo, kašen bo čez 5, 10 ali več let.

To upoštevamo pri svetovanju, načrtovanju, ureditvi in oskrbi vrta. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo.

Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Za izdelavo načrta, izvedbo ali oskrbo vrta ali okolice nas pokličite na 01/561 20 89, napišite elektronsko pošto: info@pro-horto.si, ali pa se oglasite v vrtnem centru v Črnučah na Suhadolčanovi ulici 6.

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.