Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VRTNARSTVO MARIJA FTIČAR S.P.TIŠINA

VRTNARSTVO MARIJA FTIČAR s.p.Tišina


Petanjci 95B, 9251 Petanjci
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,VRTNARSTVO,,
MARIJA FTIČAR s.p.Tišina

Govorimo
  
O nas

VRTNARSTVO MARIJA FTIČAR s.p.Tišina je manjša družinska vrtnarija v razvoju. Vzgajamo rastline skozi celo leto v rastlinjakih. Gojimo sezonsko cvetje za poletni okras oken in balkonov hiš, gredic in okolice. Gojimo trajnice za cvetlične vrte in skalnjake, ponujamo pa tudi bogato izbiro sadik zelenjave.

Pomlad je pri nas vedno cvetoča in polna zelenih presenečenj.

Cvetoče trajnice so v poletnih dneh prava paša za oči, tudi veliko okrasnih grmovnic in dreves je takrat najlepših.
V poletnih mesecih sadimo krizanteme vseh vrst za jesensko ponudbo.

Naš ponudba:
 
Trajnice,
Balkonsko cvetje,
Enoletnice,
Sadne, zeliščne in zelenjavne sadike,
Sezonsko cvetje,..
Trajnice
Trajnica (tudi pollakantna rastlina ali perennes) je rastlina, ki raste in cveti več let.
Sposobnost, da vsako leto in večkrat v življenju cvetejo jim je omogočeno zaradi tvorbe obnovitvenih popkov, s katerimi se vsako leto obnavljajo. Poleg tega imajo sposobnost shranjevanja hranilnih snovi preko zime, ki omogočajo spomladi zgodnji razvoj obnovitvenih popkov.

Zelnate trajnice
Če je rastlina zelnata, ob koncu vegetacijske dobe nadzemni deli odmrejo, podzemni del pa prezimi in iz njega spomladi poženejo novi poganjki. V ta namen so podzemni deli teh rastlin odebeljeni za shranjevanje hranilnih snovi (največkrat kot škrob) in tvorijo korenike, gomolje in podobne organe.

Balkonsko cvetje
Balkonske rastline so tiste, ki zaradi svojega cvetja, barvitosti listja ali kakšne druge posebnosti najdejo prostor na oknih, balkonih terasah in nas s svojim izgledom razveseljujejo čez vse poletje, včasih tudi do pozneje jeseni.

Ob poplavi vseh mogočih sadik in materialov, ki vam jih ponujajo že v vsakem supermarketu smo pozabili na tisto pravo slovensko vzgojo. Naše rastline so vzgajane v profesionalnih substratih z veliko znanja in tudi veselja. Na pomlad vas tako pričakajo zdrave, utrjene rastline brez dolgega in utrujajočega transporta.

Zelenjavne sadike
Brez domače zelenjave čez poletje ne gre, v koritih, loncih, terasah in balkonih, se najdejo inovativne rešitve za poletno zelenjavno samooskrbo, če že nimamo velikega vrta. Ponujamo vam sadike paradižnika, paprike, feferonov, jajčevcec, čilija, bučk, solat, radičev,…

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovstjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

8 x Zakaj obiskati ravno nas?
Vrhunska kvaliteta storitev,
zanesljivost in hitra odzivnost,
natančnost,
odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
maksimalno posvečanje strankam,
držanje zastavljenih rokov,
dolgoletne izkušnje,
zadovoljstvo strank.
 
Stopite v stik z nami!
 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.
Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.