Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VRTNARSTVO, V.R.T. STIL REMŠKAR IN STANKIĆ D.N.O.-LOG PRI BREZOVICI

vrtnarstvo v r t stil remskar in stankic d n o log pri brezovici log pri brezovici


Cesta v Lipovce 20, 1358 Log pri Brezovici
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
...... Prikaži email
Prikaži web

,,VRTNARSTVO,,

,Košnja in sejanje trave – Urejanje okolice, Načrtovanje in izvedba,

V.R.T. STIL Remškar in Stankić d.n.o.-Log pri Brezovici

Posedeti v senci dreves.

Se sprostiti ob žuborenju vode.

Uživati v harmoniji barv.

Videti čudež v odpirajočem cvetu

in vsak dan doživeti kaj novega.

Vse to je mogoče tudi v vašem vrtu.

 

Urejena okolica je ogledalo vsakega posameznika, ki živi v nekem okolju. Zavedati se je potrebno, da človek bolje funkcionira in se nasploh bolje počuti, če ga obkroža lepo urejena narava.

Že vrsto let za vas urejamo okolico.

Z rednim in pravilnim vzdrževanjem vrta omogočite rastlinam, da uresničijo svoj potencial. Pri podjetju V.R.T. STIL nudimo redna vzdrževanja vrtov, lahko pa vam priskočimo na pomoč le spomladi ali jeseni, ko je na vrtu največ dela.

Za vas že vrsto let skrbimo za urejen vrt in okolico. Nudimo vam storitve: – Košnja in sejanje trave – Urejanje okolice – Obrezovanje in oblikovanje žive meje Vrtnarstvo – Čiščenje in odvoz materiala – Ostale storitve – Obrezovanje drevja Za natančno oceno in ceno storitev nas pokličite ali nam pišite.

Naša storitev

Urejanje in vzdrževanje vrtov

Strokovno, kakovostno ter hkrati ugodno, hitro in v dogovorjenih rokih:

Travna ruša

Pomembnejši del naše ponudbe je tudi ureditev vrtne trate oziroma zelenice. V sklopu te ponudbe izvajamo celostno pripravo terena, vključno z uravnavanjem terena, odvozom odvečnih (odpadnih) materialov ter dodajanjem potrebnih substratov ali/in hranil.

Za ureditev zelenice sta na voljo dve možnosti:

Položena travna ruša ima kar nekaj prednosti: učinek je takojšen, zelenica je bistveno prej primerna za uporabo (hojo) in predvsem v začetnem obdobju je zavrta rast plevelov.

Vsaka zelenica potrebuje tudi pravilno in redno oskrbo. Nudimo celostno vzdrževanje zelenic ali le posamezne oziroma občasne usluge (košnja, dognojevanje, zatiranje plevelov in bolezni, prezračevanje).

Nudimo tudi svetovanje o vzdrževanju zelenice.

Načrtovanje zasaditve

Strokovno znanje in praktične izkušnje, ki smo jih pridobili z urejanjem vrtov, so osnova za pripravo kakovostnega in izvedljivega načrta zasaditve.

Izdelava načrta zasaditve poteka tako, da si teren najprej ogledamo in ga premerimo. Pri pripravi idejnega načrta se osredotočimo na vaše želje in potrebe. Predlagano rešitev vedno uskladimo skupaj s stranko.

Izberemo le tiste vrste in sorte rastlin, ki so za dano lego primerne in ki jih je mogoče dobiti v ponudbi večine naših bolje založenih drevesnic. Kombinacije rastlin so zasnovane na podlagi rastnih zahtev posamezne vrste rastlin (tla, lega, sadilne razdalje) in ob upoštevanju učinka, ki ga rastlina v posameznih obdobjih leta daje v prostoru.

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.

   

Stopite v stik z nami!


Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.