Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VRTNI INŽENIRING BILBAN, PRIMOŽ BILBAN S.P.

vrtni inzeniring bilban primoz bilban s p 1215


Spodnje Pirniče 42, 1215 Medvode
...... Prikaži tel
Prikaži web

Podjetje Vrtni inženiring Bilban, Primož Bilban s.p. iz Medvod se ukvarja z vzgojo vseh vrst okrasnih rastlin in s celostno ureditvijo ter vzdrževanjem vaše okolice doma ali poslovnega objekta.

Imamo strokovno usposobljeno ekipo, ki ustreže še tako zahtevni želji.

Naša vizija razvoja je bila izpeljana v tej smeri, da naročnik del dobi pri enemu izvajalcu vse kar potrebuje in s tem prihrani veliko truda in dragocenega časa z iskanjem izvajalcev, na koncu pa ima seveda tudi manj stroškov.

Ureditev okolice

Nudimo vzdrževanje skozi celo leto. Zgodaj spomladi smo dejavni pri raznovrstnem obrezovanju dreves, grmovnic, živih mej. Skozi celo leto skrbimo za košnjo trave, prav tako lahko pridemo tudi sami v času ko ste odsotni od doma.

Pri celoletnem vzdrževanju trati po navadi posvečamo prav največ časa. Trato nenehno oskrbujemo z redno košnjo, jo po potrebi gnojimo in škropimo proti boleznim ter plevelom, po navadi tudi enkrat do dvakrat letno prezračimo in posujemo z kremenčevim peskom.

V jesenskem času smo dejavni pri čiščenju listja. Prav tako v jesenskem kot tudi spomladanskem času pa nudimo obrezovanje vseh vrst dreves, grmovnic, žive meje in ostalih stvari.Za vsa našteta opravila smo strokovno usposobljeni in motorizirani, tako da vse stvari izpeljemo in odstranimo iz vaše okolice.


Nekaj utrinkov iz našega programa:

Vrtnarija

Pohvalimo se lahko z dvajset letnimi izkušnjami na področju vzgoje rastlin, prodaje, proizvodnje lončkov, urejanja okolice in zasaditve.

Naša vrtnarija razpolaga z 20.000m2 pridelovalne površine, na kateri poleg prodaje enoletnic, trajnic in grmovnic, nudimo tudi raznovrstne substrate, dekorativno lubje, profesionalna gnojila, erozijske zaščitne vlaknine in ostale materiale priznanih domačih in tujih proizvajalcev.

Naše prednosti so številne, izpostaviti pa velja, da imamo svoj material, ki ga uporabljamo pri zasajanju, in da nas bogate izkušnje delajo za najbolj konkurenčne na področju vrtnarstva. Pri izvedbi del uporabljamo profesionalne substrate, gnojila, okrasno lubje in ostale materiale, ki so testirani v našem okolju. Vse sadike so vzgojene v našem podnebju, zato ne povzročajo težav med prezimovanjem.

 

Drevesnica

V sklopu naše vzgoje se trudimo, da bi zagotovili čim več in najbolj kakovostne rastline, ki bi se najlepše prilegale v našem domačem okolju. Zato velik pomen dajemo rastlinam v naši lastni vzgoji, nekatere sejemo in razmnožujemo sami, spet druge kupimo manjše in jih nato vzgajamo naprej, pa naj si bo to preprosto drevesce ali zgolj neka trajnica, mi se trudimo za vse z veliko ljubeznijo in srcem do rastlin, da jih vzgojimo in potem nudimo vam, da vam lepšajo okras vaše okolice.

StoritveZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.