Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VULKANIZERSTVO, SERVIS, TRGOVINA IN AVTOPRALNICA - FURLAN MELITA, S.P.

vulkanizerstvo furlan 8257


Mihalovec 1, 8257 Dobova
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

V podjetju Vulkanizerstvo Furlan razpolagamo z velikimi skladišcnimi prostori in nudimo skladišcenje vaših pnevmatik (Hotel za pnevmatike), kakor tudi razpolagamo z veliko kolicino novih pnevmatik na zalogi (tudi do 30000 razlicnih dimenzij in proizvajalcev). Nudimo vrhunske vulkanizerske storitve: montaža osebnih avtoplatišcev, elektronsko uravnoteženje, montaža tovornih avtoplatišcev ter montaža plašcev za kmetijske stroje (traktorje, balirke, kombajne).

 

Storitve:

Vulkanizerstvo

Nudimo vam vrhunske vulkanizerske storitve:

 

V svojem imamo obicajno od 20.000 do 25.000 pnevmatik razlicnih proizvajalcev. Vodilne med njimi so Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum.

Servis

Vkljuceni smo v verigo BHS hitrih servisov. Opravljam hiter servis vašega vozila:

 

B.H.S. mreža hitrih servisov je najvecja mreža vulkanizerjev in avtomobilskih servisov v Sloveniji!

Avtopralnica

Od leta 2000 je v sklopu naše ponudbe tudi sodobna avtomatska avtopralnica, poskrbimo pa lahko tudi za cišcenje notranjosti vašega vozila. V letu 2006 smo avtomatsko avtopralnico zamenjali z novo. Posebnost nove avtopralnice je sistem pranja, ki vec ne uporablja laksa (metel) ampak krpice.

Sodobna odobna avtomatska avtopralnica uporablja sistem, ki se imenuje KARLITE, naprednejši pa je v toliko, da ni vec možnih poškodb laka na avtomobilu (risov).

Uporabljamo kombinacijo treh vrst šamponov in dveh vrst voska, ki optimalno zašciti avtomobil po pranju.

Avtopralnica obratuje vsak dan od 8 do 19. ure, ob sobotah pa od 8. do 13. ure.

Pregled akumulatorja

Vam je kdaj odpovedal akumulator? Verjamemo, da vam je in takrat ste še kako veseli mimoidocega neznanca, ki vam tako ali drugace pomaga v zagati!

Zakaj je to pomembno?

 

Po opravljenem pregledu vam izdamo koncni zapis.

Hotel za gume

Hotel za gume, da prav ste slišali! V naših prostorih vam nudimo storitev skladišcenja pnevmatik v idealnih pogojih in predpisih s strani proizvajalcev gum.

S tem ne samo, da vam olajšamo odvecno nalaganje in prelaganje gum, transport v vašem vozilu in nepotrebno zavzemanje prostora v vaši garaži ali kleti, da o morebitnem neprimernem skladišcenju ne izgubljamo besed!

Prednosti hotela za gume:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.