Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VULKANIZERSTVO, SERVIS, TRGOVINA IN AVTOPRALNICA - FURLAN MELITA, S.P.-DOBOVA

vulkanizerstvo servis trgovina in avtopralnica furlan melita s p dobova dobova


Mihalovec 1, 8257 Dobova
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,VULKANIZERSTVO, SERVIS, TRGOVINA IN AVTOPRALNICA,,

FURLAN MELITA, S.P.-Dobova

Govorimo

O nas

 

Vulkanizerske storitve z vec kot 20 letno tradicijo

Podjetje Vulkanizerstvo, servis, trgovina in avtopralnica Furlan, s sedežem v Dobovi, Mihalovec 1. smo ustanovili leta 1994. Prvotni sedež podjetja je bil na stari lokaciji na naslovu Mihalovec 71c. Stara lokacija zaradi povecanja obsega poslovanja prostorsko ni vec ustrezala zahtevam sodobnega vulkanizerskega servisa, zato smo se leta 1999 preselili v novo sodobno stavbo.

 

Na novi lokaciji vam nudimo vrhunske vulkanizerske storitve, kot so:

 

 

V svojem skladišcu imamo obicajno od 20.000 do 25.000 pnevmatik razlicnih proizvajalcev. Vodilne med njimi so Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum. 

Good Year partner leta

Pohvalimo se lahko z laskavimi nagradami, ki jih podeljuje koncern Good Year in sicer Good Year partner leta 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 in 2013 na kar smo še posebej ponosni, saj nam nagrada predstavlja potrditev kakovostnega dela in želje po cim boljših storitvah.

Smo zastopnik blagovne pnevmatik Novex za Slovenijo

Novex pnevmatike odlikuje visoka kakovost in ugodna cena.
Poleg pnevmatik vam v naši trgovini lahko ponudimo tudi dodatno opremo, sredstva in pripomocke za cišcenje in vzdrževanje vozil ter motorna olja in filtre razlicnih znamk.

Vse na enem mestu

V podjetju je trenutno zaposlenih štirinajst delavcev. Od leta 2000 je v sklopu naše ponudbe tudi sodobna avtomatska avtopralnica, poskrbimo pa lahko tudi za cišcenje notranjosti vašega vozila. Naša pridobitev v letu 2001 pa je bife, ki se prev tako nahaja v sklopu celotnega objekta. V njem se lahko okrepcate, medtem ko cakate na svojega jeklenega konjicka.

Vulkanizerstvo Furlan Dobova
Vabimo vas, da nas obišcete.

Vulkanizerstvo Furlan

 

 Pnevmatike

Prodaja gum vseh priznanih blagovnih znamk. Velika izbira in ugodne cene gum za vaše vozilo.

Izberite želene karakteristike gume in kliknite išci (v kolikor poznate kodo gume jo vpišite in kliknite hitro iskanje). Sistem vam vrne želene rezultate (v kolikor najde gumo).

Priporocamo vam, da si uredite uporabniški racun, kateri vam omogoca hiter in enostaven nakup artiklov iz naše ponudbe. V kolikor racun že imate se lahko prijavite tukaj.

Našim poslovnim partnerjem nudimo tudi B2B racun.

Moto pnevmatike

Prodaja moto gum vseh priznanih blagovnih znamk. Velika izbira in ugodne cene moto gum za vaš motor.

Izberite želene karakteristike moto gume in kliknite išci (v kolikor poznate kodo gume jo vpišite in kliknite hitro iskanje). Sistem vam vrne želene rezultate (v kolikor najde gumo).

Priporocamo vam, da si uredite uporabniški racun, kateri vam omogoca hiter in enostaven nakup artiklov iz naše ponudbe. V kolikor racun že imate se lahko prijavite tukaj.

Našim poslovnim partnerjem nudimo tudi B2B racun.

Avtodeli in oprema

Velika izbira in avtodelov in opreme za vaše vozilo.

Priporocamo vam, da si uredite uporabniški racun, kateri vam omogoca hiter in enostaven nakup artiklov iz naše ponudbe. V kolikor racun že imate se lahko prijavite tukaj.

Našim poslovnim partnerjem nudimo tudi B2B racun.

V podjetju razpolagamo z velikimi skladišcnimi prostori in nudimo skladišcenje vaših pnevmatik (Hotel za pnevmatike), kakor tudi razpolagamo z veliko kolicino novih pnevmatik na zalogi (tudi do 30000 razlicnih dimenzij in proizvajalcev). Nudimo vrhunske vulkanizerske storitve: montaža osebnih avtoplatišcev, elektronsko uravnoteženje, montaža tovornih avtoplatišcev ter montaža plašcev za kmetijske stroje (traktorje, balirke, kombajne).

8 x Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natancnost,
  4. odlicno razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvecanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!


Ce želite o nas izvedeti vec podrobnosti , nas poklicite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.