Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VZDRŽEVANJE OBJEKTOV IN PLOVIL, MATJAŽ GOGALA S.P.-LJUBLJANA-POLJE

Vzdrževanje objektov in plovil, Matjaž Gogala s.p. LJUBLJANA POLJE


Pečinska ulica 63, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,Vzdrževanje objektov in plovil,

Matjaž Gogala s.p.-LJUBLJANA-POLJE

,,Slikopleskarske storitve, barvanje ograj,,

,,opažev, oken in druga hišniška dela,,

Obnavljate stanovanje ali poslovne prostore in iščete zanesljivega slikopleskarja, ki vam bo kakovostno prebelil vaše stanovanje oziroma poslovne prostore?

Vzdrževanje objektov in plovil, Matjaž Gogala s.p.-LJUBLJANA-POLJE je z vami že vse od leta 2008 in so pravi strokovnjaki na svojem področju.

V svoji bogati in pestri ponudbi vam nudijo:

SLIKOPLESKARSKA DELA:

 

Ne veste katere barve bi izbrali ali katere barve se ujemajo skupaj? Se bojite preveč “živih barv“? Ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo z nasveti.

Pleskali smo v mnogo stanovanjih in poslovnih prostorih, zato vam lahko priskočimo na pomoč s koristnimi nasveti. Običajno se stene barvajo z disperzijskimi barvami.

Odvisno od zahtev uporabnika glede obrabe pa lahko uporabimo različne pralne barve in tehnike.

KAKŠNE SO VAŠE ŽELJE?

Ker želimo, da bi za vas ustvarili lepo, urejeno in udobno notranje okolje, bomo z veseljem prisluhnili vašim željam in jih na profesionalni način realizirali. Zato bomo veseli vaše pošte ali telefonskega klica v zvezi z našo ponudbo.

 

8 x Zakaj izbrati ravno nas?

 

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.