Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

DIA-MONT, PROIZVODNJA IN MONTAŽA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ, D.O.O

vzdrzevanje tirnih vozil montaza kovinskih konstrukcij spodnji duplek


Vurberk 14B, 2241 Spodnji Duplek
...... Prikaži tel

Vzdrževanje tirnih vozil, montaža kovinskih konstrukcij

V podjetju DIA-MONT, proizvodnja in montaža kovinskih konstrukcij, d.o.o. se ukvarjamo z vzdrževanjem tirnih vozil in montažo kovinskih konstrukcij. Dela opravljamo predvsem v prostorih naročnika in na terenu, saj opravljamo predvsem vzdrževalna dela in sanacije poškodb na tirnih vozilih. Nudimo celovito storitev vzdrževanja tirnih vozil, ki vključuje mehanska dela, kleparska dela, montažo elektro instalacij in servisiranje pnevmatike tirnih vozil.

Pri delu smo hitri in zanesljivi. Držimo se dogovorjenih rokov. Varnost pri delu jemljemo resno, zato sledimo pravilom varnosti pri delu in uporabljamo sodobno varnostno opremo.

Kakovost naših storitev temelji na dolgoletnih izkušnjah naših strokovnjakov, ki svoje znanje in sposobnosti redno nadgrajujejo. Vsi naši sodelavci so strokovnjaki na področju vzdrževanja in servisiranja tirnih vozil.

Pri izvedbi vzdrževalnih del upoštevamo želje in potrebe naročnika. Naročniku smo tudi vedno pripravljeni svetovati in mu pomagati pri iskanju najboljše in najbolj ugodne rešitve.

Poleg ostalih storitev nudimo tudi izvedbo in montažo enostavnih in zahtevnejših kovinskih konstrukcij.

Pokličite nas na 02 682 10 06 ali nam pošljite poizvedbo na debeljak.ivan@hotmail.com. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in/ali poslali ponudbo.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.