Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ŽALER, CENTER REKLAM, D.O.O.-MARIBOR

Žaler, center reklam, d.o.o. Maribor


Makedonska ulica 4, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web
Prikaži web

,,Reklamne table, reklamni napisi,,

,,kuhinjska stekla,,

Žaler, center reklam, d.o.o.-Maribor

 

Govorimo

 

O nas

Reklamne table, reklamni napisi, kuhinjska stekla Maribor

Žaler Design na slovenskem tržišču deluje od leta 2001. Pričeli smo z grafičnim oblikovanjem, sitotiskom, tamponskim tiskom in izrezovanjem napisov. Z letom 2006 smo pa se specializirali za digitalni in ofset tiskpeskanje steklazatemnjevanje stekla, ter dekoracijo steklenih površin. Nudimo vam reklamne tablereklamni napisikuhinjska stekla, … in še veliko več vas čaka v naši ponudbi.

Odlikujejo nas kvalitetna tehnična izvedba, sodobno oblikovanje in konkurenčne cene. Vašim željam bomo z veseljem prisluhnili, vam svetovali pri izbiri najustreznejših materialov in se potrudili, da vam bodo končni izdelki po volji.

Pohvalimo se lahko z veliko zadovoljnimi strankami, kar je razvidno iz naših referenc.

Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi!

 

PONUDBA IN STORITVE:

Center-reklam

 


Reklamni material

 

 

Za Vas in za potrebe Vašega podjetja vam ponujamo različni reklamni promocijski material, kateri vam bo služil za promocijo vašega podjetja ali stvari, ki jo prodajate. Reklamni material je samo eden od načinov za promoviranje vašega imena. Z promocijo podjetja in ob enem obdarovanjem strank se kaže, da podjetje skrbi za svojo stranko.

Ves reklamni material Vam po potrebi tudi POTISKAMO.

 

Reklamni napisi

digitalni tisk,
leplenje in grafična oprema vozil,
car wrap – poslikava vozil,
reklamne table,
obnova benciskih servisov,
dekoracije,.. 

Reklamne napise uporabljamo za večjo prepoznavnost podjetja ali pa tudi za razne dekoracije poslovnih in stanovanjskih objektov. Uporabljamo visoko kvalitetne folije svetovnih proizvajalcev ORAFOL in 3M.

Za izdelavo nam lahko pošljete že pripravljene osnutke ali pa jih za Vas pripravimo mi. Predlogo najprej pripravimo grafično in vam jo posredujemo v predogled. Ko imamo potrjeno predlogo jo z rezalnikom izrežemo ali pa grafiko z digitalnim printerjem natisnemo na folijo.

 

Tisk


 

DIGITALNI TISK

Digitalni laserski barvni in črno beli tisk vam zagotavlja: kvaliteto izpisa enako originalu, hitro izdelavo naročila ter ponaročila. cena je ugodnejša od tiska na offset strojih (saj odpade priprava filma in matrice za tisk) in je uporaben za naklade do 500 izvodov. Resolucija tiska je 2400×1200. Tiskamo lahko enostransko in obojestransko. Prav tako vam pa naredimo zaključno obdelavo: avtomatsko sortiranje, zgibanje in spenjanje. Izpis vam naredimo do formata A3+ na papir od 60 – 300 gr/m2.

SITOTISK

Sito tisk spada v tehniko propustnega tiska. Bistvo je skrito v imenu. V glavni vlogi sta sito (tudi šablona) in tisk. Skozi sito oziroma šablono potisnemo barvo na podlago. Tiskanje je barvanje blaga po določenem vzorcu s šablone. Motiv je lahko sestavljen iz enega ali več odtenkov barv. V primerjavi z barvanjem, s katerim se doseže en odtenek barv, tisk omogoča številne kreacije in s tem se uvršča v industrijsko umetnost; ima dolgo zgodovino in gotovo tudi dobro bodočnost. Še vedno je aktualno. To je tehnika tiska, s katero se tiska na različne materiale.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca in naše telefonske številke. Oglejte si tudi našo spletno stran!

Zaščitne folije

 

Tako zunaj kot znotraj je v ustvarjanje čudovitih domov in reprezentativnih poslovnih prostorov vloženega mnogo časa in truda. Vendar pa vremenski vplivi in strah pred nasilni vdori onemogočajo udobno življenje v njih.
S 3M folijami za steklo lahko uživate v prednostih vrhunskih folij in obenem ohranite podobo notranjih prostorov nedotaknjeno.
Ponujamo vam naslednje 3M folije: • Folije proti sončnemu sevanju • Folije PRESTIGE • Varnostne in zaščitne folije • Varnostne in zaščitne folije proti sončnemu sevanju Uporaba 3M folij je zelo pestra. Bivanje v hišah, stanovanjih, poslovnih prostorih postane z uporabo folije za okna prijetnejše in varnejše.
Najpogosteje se lastniki odločajo za nakup 3M folij zaradi izboljšanja pogojev. Folije za steklo učinkovito zmanjšajo količino sončnega sevanja, ki skozi steklene površine prehaja v prostore.
Z uporabo folij za steklo se v klimatiziranih prostorih občutno zmanjšajo stroški klimatizacije. Zimski vrtovi ali zastekljeni balkoni postanejo prijetni za bivanje tudi v poletnih mesecih.
V primerih, ko načrtujete nakup klimatskih naprav, se z porabo 3M folije za steklo investicija v klimatizacijo zmanjša, saj se enaki bivalni pogoji dosežejo s precej nižjo močjo klimatske naprave.

Veliko več si lahko preberete v naši ponudbi!

Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami izbrali najboljšo rešitev za vaš dom ali poslovni objekt!

 

KUHINJSKA STEKLA

 

Dekoracije kuhinj so se začele spreminjat in keramične ploščice so nadomestila kaljena stekla, ki jih z folijo lahko spremenimo v eno barvo ali pa na folijo natisnemo grafiko. S tem imate raznoliko možnost popestritve vaše kuhinje. Ker je folija nalepljena na zadnji strani stekla nimate več problemov z čiščenjem. Stekla naredimo po vaših merah, prav tako pa vam naredimo unikaten dizajn.
Prednost steklenih oblog je inovativen videz, gladka površina in steklo narejeno v enem kosu.
Z dekoracijo sten boste popestrili vaš stanovanjski ali poslovni prostor. Stenske dekoracije izvajamo z folijo, ki jo izrežemo z rezalnikom ali printamo belo folijo ki jo po potrebi obrežemo. Tako, da tudi pri stenski dekoraciji ne poznamo mej pri izbiri motivov. S stensko dekoracijo boste popolnoma preoblikovali vaš prostor.

 

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

 8 x Zakaj izbrati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.


 

več na strani,….        več na strani,….  

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.