Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ZDRAVJE IN RADOST, IZZA D.O.O.-SLOVENSKA BISTRICA

zdravje in radost izza d o o slovenska bistrica slovenska bistrica


Ljubljanska cesta 42, 2310 Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,ZDRAVJE IN RADOST-FIZIOTERAPIJA,,

IZZA d.o.o.-Slovenska Bistrica

O nas

V CENTRU ZDRAVJE IN RADOST PONUJAMO VELIKE POPUSTE:

Čakalne vrste ni!Naročanje vsaki delovni dan od 12. ure do 13. ure, ali fizioterapija@ozdravi.si

Obisk pri ORTOPEDU

Cena prvega obiska znaša 50 EUR- s seboj imejte vso zdravniško dokumentacijo in predvsem slike obolelega dela.

Vsak naslednji obisk za isto bolezen znaša samo 30 EUR!

Naročanje preko telefona ali preko ordinacija@ozdravi.si

Naše storitve:

Z našimi strokovnimi fizioterapevti podjetja ZDRAVJE IN RADOST omogočamo terapije na vašem domu.

Kdaj se odločiti za obisk fizioterapevta na domu?

Potreben je v primeru:

Velika prednost osebnega fizioterapevta na vašem domu je, da ima ta popolnoma individualni pristop, katerega cilj je čimprejšnje okrevanje bolnika.

Pri prvem pregledu fizioterapevt oceni bolnika, priporoča število obravnav in potek terapije. Pri večjih travmah je sprva potreben obisk vsak dan oz. vsak drug dan, pri drugih bolnikih z manjšimi patologijami pa je dovolj že enourna obravnava na teden.

Naš fizioterapevt ponuja možnost prenosa in uporabo naprav na dom, in sicer, slednje: laser, ultrazvok, tekar, magnet, tens in ostale vadbene pripomočke, glede na fizioterapevtske pristope za izboljšanje stanja bolnika.

Po prenehanju obiskov fizioterapevta, bolnikom na domu svetujemo (posredujemo navodila) in jih poučimo glede vaj za ohranjanje kondicije in okretnosti, za zmanjševanje bolečin ter ohranjanje in preprečevanje poslabšanja stanja.

OBMOČJE TERENSKEGA DELA

Delujemo na področju:

Slovenske Bistrice z okolico, v razdalji 5km v eno smer.

V kolikor gre za razdaljo daljšo od 5 km, se plača po uradni kilometrini (0,37 EUR/km na kilometer).

CENIK STORITEV NA DOMU:

FIZIOTERAPIJA NA DOMU v razdalji 5km znaša 40 EUR Cena velja za terapije in svetovanja do 45 minut

ORTOPEDSKA AMBULANTA

V naši ordinaciji ZDRAVJE IN RADOST, pričakujemo vsakega bolnika, odraslega in otroka, ki ima težave na področju gibalnega sistema vključno s hrbtenico.

KDO POTREBUJE ORTOPEDA?

Če imate bolečine pri sedenju, ležanju, hoji, imate težave s hrbtenico ali sklepi, kostmi ali vezmi, je obisk v naši ambulanti pravi naslov za rešitev vaših težav. Najbolj pogoste ortopedske težave so bolečine v hrbtenici, kolenih, gležnjih, osteoporoza, artritis, tendinitis, teniški in golf komolec, zamrznjena rama, Ahilova tetiva, deformacija stopal in prstov,..

ZDRAVLJENJE

Vsaka bolečina še ne pomeni bolezni ali okvare, lahko pa je njen prvi znak. Obisk pri ortopedu vam nudi hiter pregled, nasvet, po potrebi diagnostiko in zdravljenje vaših težav.

Pri ortopedskih težavah je pomembno, da pravočasno ukrepate in pridete na pregled, ko se pojavi bolečina in traja dlje časa.

Na osnovi ortopedskega pregleda, se postavi načrt nadaljnje diagnostike in zdravljenja, ki je lahko neoperativno (fizikalna terapija, lokalna aplikacija zdravil v sklepe tetive,..) ali po potrebi operativno. V tem primeru se z vami pogovorimo o razpoložljivih vrstah posegov in tudi o za vas primernemu načinu izvedbe tovrstnega zdravljenja.

S pomočjo fizioterapije, ki jo lahko izvedete tudi v naših prostorih, lahko vaše bolečine izzvenijo, po nekaj obiskih.

Ne čakajte, da bodo bolečine neznosne, v takih primerih je zdravljenje dolgotrajnejše.

ZDRAVSTVENE STORITVE PRI ORTOPEDU

PREDNOSTI SAMOPLAČNIŠKIH PREGLEDOV

POMANJKLIVOSTI SAMOPLAČNIŠKIH PREGLEDOV

stroškov pregleda in zdravljenja (fizioterapije) zavarovalnica ne krije.


Zakaj obiskati ravno nas?

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.