Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ZLATARNA MURŠIČ, GREGOR MURŠIČ S.P.

zlatarna mursic 1000


Litijska cesta 38, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Zlatarna Muršič se lahko pohvali z dolgo tradicijo in odlično ponudbo nakita. Naša posebnost je, da vam ročno, brez kalupov izdelamo nakit, kot ste si ga zamislili. Smo zlatarski mojstri z več kot 20 let izkušenj v oblikovanju in izdelavi nakita iz zlata in srebra. Ukvarjamo se z načrtovanjem in dizajniranjem lastnega nakita. Vsi unikatni izdelki so izdelani ročno v naši delavnici. Z veseljem izdelujemo tudi poročne in zaročne prstane vseh oblik in barvnih kombinacij. Nakit izdelujem tudi po vasih željah in predlogih. Nakit je izdelan hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.

Naše prednosti

Storitve

IZDELOVANJE NAKITA Prodajamo in izdelujemo zlat in srebrn nakit. Z našim znanjem, lahko dobite tudi unikatno izdelan nakit le za vas, katerega bomo skrbno in profesinalno naredili iz najboljših materialov.

POROČNI & ZAROČNI PRSTANI V naši ponudbi lahko zasledite tudi veliko izbiro poročnih in zaročnih prstanov. Ponujamo vam različne in unikatne oblike prstanov, s katerimi bo vaša življenjska pot zaznamovana. Poročne prstane vam izdelamo po naročilu, lahko pa izberete že obstoječe.

POPRAVILO NAKITA Popravimo vam vse vrste nakita, tudi bižuterijo. Velikokrat se zgodi, da so prstani preveliki ali premali, mi pa jih potem povečamo ali pomanjšamo. Hitro se kam zataknemo z verižico in zapestnico, ter odlomimo zaponko, mi vam jo zamenjamo. Karkoli se zgodi z vašim nakitom, lahko obiščete nas

VDELAVA VSEH VRST KAMNOV Pri nam vam vdelamo vse vrste kamnov. Od sijočih cirkonov pa do pravih diamantov.

PREDELAVA IN ZAMENJAVA ZLATA Vaše staro zlato, lahko predelamo v novega in iz njega izdelamo nove izdelke.Lahko pa ga odkupimo kot lomljeno zlato in si nato nato lahko izberete nov nakit.

RODINIRANJE NAKITA Rodiniranje je postopek za zaščito površine in dvig trdote pri nakitu iz srebra in belega zlata. Izboljša barvo in sijaj nakita ter preprečuje patiniranje - temnenje nakita.  

Obiščite našo spletno trgovino

Vse naše izdelke, boste lahko kmalu kupili kar iz naslonjača. Dnevna ponudba novih izdelkov. Od zlatih prstanov, do verižic s swarovski kristali.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.